11 de setembre del 2020

INFORMACIÓ MENJADOR 20-21

Us deixam el formulari de setembre:

    MENÚ DEL MES DE SETEMBRE

(clicant sobre la imatge s'obrirà un PDF que podeu descarregar e imprimir a casa 
on també hi ha una proposta pels sopars)





Benvolgudes famílies,

Tenim el plaer de posar-nos en contacte amb vostès per presentar-nos com el nou proveïdor de servei de càtering del CEIP CAN RASPALLS.

Newrest és present a les Illes Balears des de fa més de 30 anys:

A Eivissa donant suport a serveis especials i esdeveniments, encara que la major activitat era la prestació de serveis VIP a vols privats i també a companyies regulars.

A Mallorca s'ha desenvolupat més l'activitat de serveis a col·lectius, amb clients tant públics (Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, Consell de Mallorca, Institut Mallorquí d'AFFERS Socials, entre d'altres... ), com privats (escoles, Centres de dia i altres tipus d'institucions), amb una mitjana de 2.000 menús diaris elaborats amb molta cura cada dia a la nostra cuina.

La Conselleria d'Educació ens ha adjudicat en concurs públic el servei d’aquest centre des d'aquest mes de setembre. Confiam complir les expectatives de tots vostès fins i tot amb les circumstàncies especials que envolten aquest inici de curs, centrats plenament en oferir a tots els alumnes un menú elaborat dins dels més alts estàndards de qualitat, higiene i seguretat alimentària.

Desitjam a tota la comunitat educativa molta sort en aquest nou curs i comptam amb la seva confiança per a garantir l'èxit del nostre servei. Tot el nostre equip pren aquest repte amb molta il·lusió i treballam des del primer moment per facilitar a tots un servei segur i de qualitat.

En els propers mesos ens posarem de nou en contacte amb vostès per mantenir-los informats de nous avenços.

De acuerdo con la información recibida de la Conselleria y tras la conversación mantenida con ustedes basándonos en una media estimada de comensales (muy difícil de prever por las circunstancias especiales de este curso en el que se estima una bajada en el número de comensales) de 73 usuarios diarios, les comunicamos los precios de comedor fijados para este curso:

  • PRECIO MENU ALUMNO FIJO: 6,19€ ( sin IVA) y 6,48€ ( con IVA)
  • PRECIO MENU ALUMNO ESPORADICO: 6, 81€ ( sin IVA) y 7,13€ (con IVA)

Ante cualquier eventualidad o indicación de cambio del tipo de servicio, se revisarían estos precios adaptándolos a las nuevas circunstancias.

Atentament

Juan Antonio Costa

Gerent


Us deixam el full d'inscripció i d'autorització per la recollida d'alumnes:

Cada setmana, i fins que es disposi d'APP, haureu d'apuntar als vostres fills a menjador amb un formulari que tindreu disponible en els laterals del blog cada setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada