10 de setembre del 2020

AUTORITZACIONS per al curs 20/21

Com cada curs, necessitam que signeu un recull d'AUTORITZACIONS.


Les autoritzacions que es signen a través del GESTIB són:

Aquest any, degut a la situació sanitària actual, algunes de les autoritzacions s'enviaran a través del GESTIB. (Si no tens usuari, clica aquí per saber com fer-ho).

Aquestes autoritzacions les teniu disponibles clicant a sobre, però s'han de firmar al GESTIB. També sortiran al costat esquerra durant la resta del curs.

COM HO HE DE FER?

Per poder signar les autoritzacions heu anar al GESTIB-FAMÍLIES, clicar en la pestanya d'autoritzacions i acceptar o denegar les autoritzacions que teniu disponibles.

Us deixam una guia d'ús per facilitar la tasca! Si no podeu obrir els documents, estan tots penjats a aquesta entrada del blog.

Les autoritzacions que es signen EN PAPER són:

    Per altra banda, les autoritzacions relacionades directament amb el COVID-19 s'hauran d'entregar en paper els primers dies de classe:
    Des de l'escola, volem donar-vos la tranquil·litat de resoldre alguns dubtes que van sortir en les reunions de famílies.
    En cas de donar-se un positiu a l'aula i que des del servei de salut vinguin a l'escola a fer PCR:
    • Se us cridarà per informar-vos en el mateix moment i podreu reafirmar la vostra autorització prèvia, elegint si autoritzau fer la PCR al vostre fill/a sense supervisió vostra, si preferiu venir a l'escola i estar presents durant la PCR o fer la PCR més tard (se us assignarà una cita prèvia al centre de salut).



    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada