10 de setembre del 2020

INFORMACIÓ MATINERA CURS 20-21 (de 7:40 a 9:00h)

El servei de matinera serà de 7:40 a 9:00h. Amb motiu de la COVID-19 aquest any s’han hagut de fer canvis tant en l’organització com amb les quotes del servei d’escola matinera.

S’organitzaran en grups estables de manera que es puguin tenir 2,25 metres quadrats per usuari i una distància de 2m amb els membres d’altres grups bombolles.


Tots els alumnes usuaris d’aquest servei hauran de portar mascareta, fins i tot els d’educació infantil, ja que encara que mantinguin la distància de seguretat entre els diferents grups bombolla, és obligatori quan estan en un mateix espai.


Tots els usuaris han d’omplir el full de sol·licitud i enviar-lo per correu electrònic a: matineraimenjador@ceipcanraspalls.com .


ENTRADES:

Només podrà entrar al recinte escolar l’alumnat, les famílies ho podran fer si el personal del centre ho considera necessari, sempre respectant les mesures de seguretat.


Enguany tots els usuaris de matinera entraran per la PORTA DE PRIMÀRIA.

L’entrada al servei d’escola matinera es permetrà en el següent horari:

  • De 7:40 a 7:50h

  • De 8 a 8:30h

QUOTES:

Les famílies que el curs passat van pagar la quota anual, se’ls farà una compensació de 50€,  que se’ls descomptarà de les quotes d’aquest curs. En cas que enguany no faceu ús de matinera es pot reservar per al curs vinent. També hi ha la possibilitat de sol·licitar la devolució d’aquesta quantitat pagant les comissions de transferència corresponents. 


Les famílies que pagaren la quota mensual  de març també se’ls farà la compensació que correspongui.


Els pagaments s’hauran de fer del 25 al 30/31 del mes anterior.(Qui no faci el pagament dins el termini establert tindrà un recàrrec del 10%). Els justificants s’han d’enviar per correu electrònic a matineraimenjador@ceipcanraspalls.com .


Les quotes del curs 2020-21 són:


A ) SOCIS APIMA : MESOS:  
25 € /mes   (d’Octubre a Maig).
12,5 €/mes  (Setembre i Juny).
 
B ) NO SOCIS APIMA: MESOS:
30 €/mes (d’Octubre a Maig).
15 € /mes (Setembre i Juny).
 
C) ESPORÀDICS:          
4 dies…….…..10€ 

10 dies……….25€ 


Els tiquets del curs passat es podran utilitzar abonant la diferència.

Per motiu de la situació actual (Covid-19) els usuaris ESPORADICS NO faran ús de TIQUETS, sinó que faran l’ingrés amb antelació i enviaran el justificant corresponent per correu electrònic, mímim amb 48h d’antelació. En cas que la demanda d’usuaris esporàdics superàs la capacitat que podem assumir pels espais disponibles al centre, es podria no permetre l’assistència a aquests usuaris.

Clicau sobre la imatge per descarregar la sol·licitud de matinera:



Si us interessa fer-vos socis de l'APIMA, cliqueu aquí per tenir més informació.

__________________________________



INFORMACIÓN MATINERA CURSO 20-21 (de 7:40 a 9h)


El sevicio de matinera será de 7:40 a 9:00h. Con motivo de la Covid-19 este año se han tenido que hacer cambios tanto en la organización como en las cuotas del servicio de escuela matinera.


Se organizarán en grupos estables de manera que se puedan tener 2,25 metros cuadrados por usuario y una distancia de 2m con los miembros de otros grupos burbujas.


Todos los alumnos usuarios de este servicio deberán llevar mascarilla, incluso los de Educación infantil, ya que aunque mantengan la distancia de seguridad entre los diferentes grupos burbuja, es obligatorio cuando están en un mismo espacio.


Todos los usuarios deben rellenar la hoja de solicitud y enviarlo por correo electrónico a  matineraimenjador@ceipcanraspalls.com


ENTRADAS: 

Sólo podrá entrar en el recinto escolar del alumnado, las familias podrán hacerlo si el personal del centro lo considera necesario, siempre respetando las medidas de seguridad.

Este año todos los usuarios de matinera entrarán por la PUERTA DE PRIMARIA.

La entrada al servicio de escuela matinal se permitirá en el siguiente horario:

  • De 7:40 a 7:50h

  • De 8 a 8:30h

CUOTAS:

Las familias que el curso pasado pagaron la cuota anual, se les hará una compensación de 50 €, que se les descontará de las cuotas de este curso. En caso de que este año no haga uso de matinera se puede reservar para el próximo curso. También existe la posibilidad de solicitar la devolución de esta cantidad pagando las comisiones de transferencia correspondientes. 


Las familias que pagaron la cuota mensual de marzo también se les hará la compensación que corresponda.


Los pagos deberán hacerse del 25 al 30/31 del mes anterior. (El que no haga el pago dentro del plazo establecido tendrá un recargo del 10%). Los justificantes deben enviarse por correo electrónico a  matineraimenjador@ceipcanraspalls.com .


Las cuotas del curso 2020-21 son:

A) SOCIOS APIMA : MESES: 
25 € / mes (de Octubre a Mayo).
12,5 € / mes (Septiembre y Junio).
 
B) NO SOCIOS APIMA: MESES: 
30 € / mes (de Octubre a Mayo).
15 € / mes (Septiembre y Junio).
 
C) ESPORÁDICOS:      
4 días ....... ... 10 €         
10 días ......... .25 € 

 

Los tickets del curso pasado se podrán utilizar abonando la diferencia.

Por motivo de la situación actual (Covid-19) los usuarios ESPORÁDICOS NO harán uso de TICKETS, sino que harán el ingreso con antelación y enviarán el justificante correspondiente por correo electrónico, mímimo con 48h de antelación. En caso de que la demanda de usuarios esporádicos superara la capacidad que podemos asumir por los espacios disponibles en el centro, se podría no permitir la asistencia a estos usuarios.

Clica sobre la imagen para descargar la solicitud de matinera:


Si os interesa haceros socis de la APIMA, clicad aquí para tener más información.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada