7 de setembre del 2021

FAMÍLIES 3 ANYS - Informació inici de curs i període d'adaptació

Famílies de 3 anys!

Primer de tot, benvinguts a Can Raspalls! Estem molt contents d'obrir les nostres portes als vostres boixos i boixes, esperem que gaudiu tant com anireu aprenent amb nosaltres.

COM COMENÇA EL VOSTRE PRIMER DIA
A L'ESCOLA DE GRANS?

1. ANTICIPACIÓ VOLUNTÀRIA 3 ANYS:
En primer lloc, de caràcter voluntari, podeu venir a visitar el centre el pròxim dijous 9 de setembre de 12:30 a 13:30. Per mesures covid només podrà venir l'alumne/a amb un sol acompanyant.
Aquest dia podreu conèixer a la tutora, tenir el primer contacte amb l'aula... 

2. PERÍODE D'ADAPTACIÓ:
El divendres comença la vostra nova etapa a Educació Infantil. Els alumnes de 3 anys s'inicien de forma gradual per tal de facilitar la seva adaptació.



El divendres 10: BENVINGUDA (l'horari depèn del grup de referència), podreu acompanyar als vostres infants de P3 a l'escola (un acompanyant per alumne).

La setmana següent (del 13 al 16 de setembre) hauran de venir en l'horari indicant sense acompanyant, per tal facilitar aquest procés (veure graella superior).

El divendres 17 l'horari de l'infant entraria dins la normalitat, de 9 a 14h. Recordar-vos que hi ha uns horaris específics per l'entrada i la sortida del centre (per mesures covid).

Horaris d'entrada i sortida a partir de divendres 17.

Pel que fa la distribució dels alumnes per grup, us deixem una graella on s'especifica. A la pàgina superior "claustre" trobareu els correus electrònics de les vostres tutores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada