16 de març del 2021

NOVES AJUDES DE MENJADOR

 Estimades famílies:

Al Boib de dissabte 13/03/2021 va sortir publicada la convocatoria d’ajudes de menjador, adreçada a les unitats familiars que s'han vist afectades per una situació econòmica familiar desfavorable sobrevinguda i que presenten greus dificultats per afrontar la cobertura del servei de menjador i no reben ajudes de cap tipus per aquest mateix concepte. 

El termini de presentació de sol·licituds és de set dies hàbils (fins al dilluns 22 de març).

Les famílies interessades podeu presentar l’annex 2 degudament emplenat, amb la documentació justificativa corresponent, a la secretaria del centre, amb cita prèvia al telèfon 971 30 32 62. 



Estimadas familias:

En el Boib del Sábado, 13/3/2021 salió publicada la convocatoria de ayudas de comedor, dirigida a las unidades familiares que se han visto afectadas por una situación económica familiar desfavorable sobrevenida y que presentan graves dificultades para afrontar la cobertura del servicio de comedor y no reciben ayudas de ningún tipo por este mismo concepto.

El plazo de presentación de solicitudes es de siete días hábiles (hasta el lunes 22 de marzo).

Las familias interesadas pueden presentar el anexo 2 debidamente cumplimentado, con la documentación justificativa correspondiente, en la secretaría del centro, con cita previa en el teléfono 971 30 32 62.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada