1 de febrer del 2022

IMPORTANT!


 Benvolgudes famílies,

Hem iniciat el segon trimestre amb una elevada incidència de la COVID a les aules. Per aquest motiu i seguint les Instruccions del Director general de personal docent de 9 de gener del 2022 així com, l’Adaptació de la Guia d’actuació davant de casos de COVID-19 en centres educatius en un context d’alta circulació de virus SARS-CoV-2 de 14 de gener del 2022 ens adrecem a vostès amb un doble propòsit: 

Per un costat, volem remarcar la importàcia de comunicar al centre  quan el seu fill/a esdevé positiu en COVID (ja sigui per correu electrònic o mitjançant una trucada telefònica). I la necessitat d’indicar-nos la data d’inici dels símptomes així com la data de la prova amb resultat positiu.

Per l’altra, volem recordar quins són els nous símptomes de la COVID: fatiga, irritació de gola, mal de cap, molèsties musculars, secreció nasal, esternuts, lumbàlgia, suors nocturns, nàusees, pèrdua de cabell, conjuntivitis, tos, febre i pèrdua de l’olfacte i el gust). En cas de presentar-ne, han demanar una prova diagnòstica a covid.ibsalut.es/gestio; si els símptomes són greus, hauran de cridar al 061.

Per qualsevol dubte, poden trucar a INFOCOVID PEDIÀTRIC 900 700 222 fins els 18 anys o INFOCOVID ADULTS 900 100 971. O bé poden entrar a la pàgina web https://covid.ibsalut.es

Per a qualsevol aclariment, estem a la vostra disposició.

El director

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada