27 de març del 2020

ACLARIMENT TASQUES TELEMÀTIQUES

Estimades famílies, des de la direcció del centre volem aclarir diferents aspectes sobre els "deures telemàtics".


Ens agradaria aclarir que les tasques que afegim en les diferents plataformes digitals, a causa de les circumstàncies en les que ens trobem, són de reforç, l'objectiu és mantenir l'hàbit de feina a la vegada que reforcem els aprenentatges competencialsSon voluntàries. Cada un dels nostres alumnes és diferent i cada família estem patint circumstàncies també diferents, així que cada família ha de gestionar la quantitat i el ritme del seu/va fill/a. 

És molt important no sobrecarregar als infants i no oblidar el més important, la part EMOCIONAL que és de vital importància en aquests moments. 

Ells són els majors perjudicats d'aquest confinament permanent!

Pel que fa a l'avaluació d'aquest segon trimestre, l'equip docent l'està realitzant tenint en compte el que s'ha treballat a classe.

Ens agradaria transmetre el nostre recolzament. Per qualsevol dubte ens teniu a tots propers mitjançant els e-mails d'entrades anteriors.

PER A ELLS I NOMÉS PER ELLS US  DEMANEM QUE DEMÀ DISSABTE SORTIU A DEDICAR-LOS L'APLAUDIMENT MÉS GROS.

Volem també agrair-vos les grans mostres de suport que ens feu arribar, entre tots es fa més fàcil conviure amb aquesta situació que mai abans haguéssim pensat que pogués formar part de les nostres vides.


LA DIRECCIÓ DEL CENTRE