13 de febrer del 2020

Carnestoltes!

Estimades famílies,

La setmana que ve començarà el carnaval a Can Raspalls!
A continuació us passem a informar de les diferents activitats que hem organitzat:

- El Rei Carnestoltes ens diu, a partir de divendres 14 de febrer, els complements que hem de portar els següents dies des de casa:
● Dilluns 17 de febrer: algun complement a la cintura.
● Dimarts 18 de febrer: algun complement al coll + complement a la cintura.
● Divendres 19 de febrer: algun complement al cap + coll + cintura.

- Dijous (20 de febrer) Rua de mariol·los i truitada. Tots els infants vendran “emmariol·lats” de casa (disfresses inventades, no confeccionades sobre el tema dels Jocs olímpics de Tokio). Es farà una rua pels voltants de l’escola i una posterior truitada. Les famílies que vulgueu col·laborar aportant el menjar, podeu apuntar-vos als fulls dels taulells d’anuncis.
A les 11’00h començarà la rua pels voltants de l’escola. Les famílies esteu convidades a acompanyar-nos! En acabar els infants entraran a la classe per hàbits d’higiene i posteriorment (aproximadament a les 12h) truitada tots junts al pati de primària (nens i famílies) A continuació joc lliure, ball i tornada a les classes. Aquelles persones que vulguin, podran recollir els/les nens/es a les aules.

Nota important: Per aquest dia, a causa de l’horari de la truitada, els alumnes d’infantil han de portar el seu esmorzar igualment perquè menjaran a les classes un poc abans de la rua.
En cas de pluja i/o mal temps ens veurem obligats a anul·lar la rua i l’entrada de famílies a la festa. Els/les alumnes celebraran la festa amb les truites i l’altre menjar portat a portes tancades.

- Dimarts 25 de febrer: els alumnes d’infantil podran venir a l’escola disfressats de casa del que vulguin. L’escola no es fa responsable del trencament o pèrdua de la disfressa i/o dels complements.

- Dissabte 22 de febrer: l´Apima de l´escola participarà en la rua del municipi, animem des d’aquí a totes les famílies a participar-hi.

Gràcies per la vostra col·laboració, Apima i Claustre del CEIP Can Raspalls