14 de desembre del 2018

Subvenció de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia


SUBVENCIÓ DE L’AJUNTAMENT PER A DESENVOLUPAR INNOVACIÓ A LES AULES A TRAVÉS DE L’ÚS DE TABLETES INDIVIDUALS (SNAPPET), MATERIAL DIDÀCTIC I LLIBRES PER A LA BIBLIOTECA DEL CENTRE.

L’escola ha rebut subvenció de 6360€ de l’Ajuntament de Sant Josep, a través de la "Convocatòria de concessió d’ajudes per als centres que imparteixin educació primària i secundària que tenguin alumnat adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic o/i al Programa d’utilització de les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement en el desenvolupament curricular, empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia el curs 18-19” per al  projecte d’Innovació: Snappet i material per al centre.

*L’alumnat de 1r, 2n i 3r curs d’educació primària del ceip Can Raspalls està duent a terme un projecte d’Innovació a través de la plataforma digital SNAPPET.

Aquest projecte es duu a terme amb la plataforma Snappet , que és un mètode digital amb contingut curricular integral que conté explicació, pràctica amb activitats i exercicis i seguiment en temps real.

També hem pogut invertir en la compra de diversos llibres per a la biblioteca del centre i en material didàctic.



El finançament dels projectes ha estat possible gràcies a l’ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.