8 de desembre del 2015

Activitats Nadalenques

Estimades famílies,
A continuació us passem a detallar les diferents activitats programades per aquest NADAL 2015:
  • Taller Galetes Apima: Divendres 11 de desembre de 18 a 20 h l’Apima organitzarà un taller nadalenc de galetes. Preu de l’activitat 3€ en concepte de material. Els interessats han de dur rodet, motllos i pinzell per la decoració. Inscripcions a la bústia i mail de l’Apima.
  • Concert a Can Ventosa: Dilluns 14 de desembre tendrà lloc un concert per part dels alumnes de l’escola. A les 18’45 h començaran els alumes d’infantil i a continuació cantaran els alumnes de primària. Els nens hauran d’anar vestit amb roba de color blanc dalt i pantalons o falda de color negre. Per una millor organització, es prega confirmar l'assistència als tutors.
  • Cinema en català: Dimecres 16 de desembre els alumnes d'infantil aniran a veure "Hotel Transilvania 2". Preu de la sortida 4€ (portar el sous abans de divendres 11 de desembre)
  • Campanya de recollida d’aliments per “Cáritas”: Us informem que “Cáritas ha iniciat la campanya de recollida d’aliments per als més necessitats. Els que estigueu interessats podeu aportar aliments fins dijous 17 de desembre a consergeria.
  • Festa de Xocolatada, Patges reials i nadales. Divendres 18 de desembre, com cada any, l’Apima convidarà a tots els nens del centre a una xocolatada. Estaran els patges reals perquè els nens puguin lliurar la seva carta als Reis Mags. A partir de les 12’30h aproximadament, els nens cantaran les nadales al pati. Es deixarà entrar als pares per veure les , si el temps ho permet. Recordem que tindrem xocolata i bescuit apte per a nens celíacs, sense lactosa ni gluten.
  • Tallers nadalencs: Dilluns 21 de desembre els alumnes de 1r cicle (1r i 2n) faran uns tallers nadalencs durant el matí. Els pares que vulguin participar ene els tallers que avisin a través de l'agenda a les tutores.
  • Cinema en català: Dimarts 22 de desembre els alumnes de 1r i 2n aniran a veure “Pan”. Preu de la sortida 3€ ( portar els sous abans de divendres 18 de desembre).
  • Nadales a les Residències Reina Sofia i Cas Serres: Dimarts 22 de desembre els alumnes de 3r i 4t, aprofitant una sortida al Parc de Cas Serres, aniran a cantar nadales a les dues residències del barri juntament amb la mestra de música.

  • Gràcies per la vostra col·laboració Apima i Claustre del CEIP Can Raspalls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada