12 de maig de 2014

Diada de Portes Obertes 2014

Aquest dissabte vam celebrar la segona Diada de Portes Obertes del Centre. Un dia que vam compartir tota la comunitat educativa de l'escola i que el temps va acompanyar, ja que va fer un dia esplèndid.

Els pares vau poder passejar-vos per les aules dels vostres fills i veure els diferents treballs i activitats que fan durant la jornada escolar. També vam rebre la visita de pares de nous alumnes que començaran el proper curs el primer any d'Educació Infantil. Van assistir a una xerrada informativa i una visita guiada per el centre.

Tots els que van venir van poder gaudir dels diferents tallers i activitats que des del centre tenien preparades, així com l'actuació del mag Albert que va venir acompanyat de lloros que anàven en bicicleta i serps!! que els més valents van tocar.

 L'Apima tenia montada una paradeta amb begudes i menjars per passar el mati. Mentrestant preparàven una paella que vam gaudir tots els que ens vam quedar. Enhorabona als cuiners Victòria i Jordi del restaurant Sa Caleta. Estava riquíssima!!

Agrair a tots aquells pares, mares i mestres, que vau ajudar portant menjars, ajudant als tallers i participant en aquesta jornada. Un agraïment especials a les al·lotes del mòdul de Perruqueria de l'institut Algarb que es van fer càrrec del taller de maquillatge.