2 de febrer del 2021

AJUDES DE FINS A 150€ - Ajuntament de Sant Josep

 Estimades famílies,

us recordem que encara estem a temps!!


Convocatòria de CONCESSIÓ D'AJUDES d’un màxim de 150,00 € cada una per a la compra de llibres de text o llibres de lectura obligatòria d’ESO o dispositius digitals individuals per a alumnat de primària i secundària empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia


EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
VA DES DE L’11/01/21 FINS AL 19/02/21,
AMBDÓS INCLUSIVAMENT

Pel que sabem, poca gent ha presentat aquesta sol·licitud, per tant us animem a demanar aquesta ajuda. En principi, s'accepta qualsevol tipus de dispositiu electrònic que hagueu comprat durant el curs 19/20 i 20/21.

Seguidament teniu tota la informació, tant en català com en castellà:

AJUDES COMPRA DISPOSITIUS INDIVIDUALS PER A L'ALUMNAT DE PRIMÀRIA. Al següent enllaç trobareu tota la informació:



En la documentació a portar (3.2.) us recalquem els següents punts:


g. Imprès de transferència bancària facilitat per l'Ajuntament, degudament omplit amb les dades bancàries actualitzades. En cas d'haver-lo presentat en altres ocasions no serà necessari tornar-lo a presentar.

p. Factura original justificativa del total abonat per les famílies en l'adquisició dels dispositius digitals individuals, amb acreditació del pagament segons la base 9. La factura, en cas d'alumnat menor d'edat, anirà a nom del pare, mare o tutor/a legal o a nom de l'alumne/a. La data de la factura pot correspondre als següents anys naturals (2019 o 2020).

RECORDEU EL DARRER DIA PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD ÉS EL DIVENDRES 19 DE FEBRER

RECORDEU també que heu de demanar CITA PRÈVIA a les oficines municipals per donar REGISTRE D'ENTRADA de la sol·licitud. També podeu fer-ho a la seu electrònica si teniu certificat digital.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada